Nyheder seniorer

Husk at støtte vore sponsorer - de støtter os

TIK Håndbold møder i 5. runde af Santander Cup Otterup HK fra 1. Division. Kampen spilles i Taastrup Idræts Center tirsdag den 14. Marts kl. 19.45. Otterup HK, som pt. indtager 10 pladsen i 1. Division, var også modstanderen i Santander Cup for 2 år siden og dengang blev det til et smalt nederlag til TIK Håndbold på 27-25. Til denne kamp har TV2 Sport også meldt deres ankomst som en del af deres program "Vejen til Final 4". TIK Håndbold håber på massiv opbakning til denne kamp og håber at vores trofaste hjemmepublikum vil være med til at vise hele håndbold Danmark, at der rent faktisk foregår et meget spændende håndboldprojekt i Høje Taastrup Kommune.

Pokal

Dobbelt

Efter en hæderlig 8. plads i klubbens debutsæson i landets tredjebedste række, så er ambitionsbarren sat en anelse højere for den kommende sæson. For klubbens mål er ikke indfriet endnu.

I bestræbelserne på at løfte niveauet yderligere på byens håndboldhold har den sportslige ledelse afdækket spillermarkedet intensivt for at finde netop de brikker, som kan bidrage til et hurtigere spil især op ad banen:

"Vi har været ekstremt præcise i forhold til at definere hvilke typer, der ville kunne løfte os afgørende – og her har vi først og fremmest kigget på hurtige fødder, håndboldforstand og skudkraft. Det synes vi, at vi er lykkes overraskende godt med. Og vi kan konstatere, at TIK er et attraktivt sted at spille for især de lidt yngre spillere, som vi vil fortsætte med at prioritere", forklarer cheftræner Kevin Arildtoft Moer, der således tager fat på sin fjerde sæson.

Målsætningen for TIK Håndbold er da også en anelse mere offensiv for den kommende sæson, idet man har en forventning om, at kunne blande sig i top 5, men klubben afviser bestemt ikke, at resultaterne kan mage det, så placeringen bliver endnu bedre:

TIK Håndbold er glade for at kunne præsentere den første forstærkning til den kommende sæson.

I bestræbelserne på at rykke op i 1. Division inden for de næste sæsoner, har TIK Håndbold sikret sig højrefløjen Mikkel Kvist som er hentet på Yduns U18 hold. Mikkel er en hurtig og eksplosiv spiller som samtidig er utrolig scoringssikker og vi er både glade og stolte over at Mikkel har valgt at forsætte sin karriere og udvikling i TIK Håndbold.Mikkel regnes blandt landets absolut bedste højrefløje i årgang 1997 og med Mikkels tilgang fortsætter vi ambitionen om at tilknytte unge spillere som både kan hæve niveauet og være med til at tegne det fremtidige TIK Håndbold.

Vi håber at I alle vil være med til at tage godt imod Mikkel og vi byder ham velkommen i TIK Håndbold....

Det startede egentlig stille, fredeligt og ganske jævnbyrdigt, da TIK Taastrup og  TMS Ringsted søndag  aften mødtes i Taastrup Idræts Center,  i en kamp om at være med i topstriden i 2. Division . Gæsterne fra TMS Ringsted førte 4-3 efter halvanden håndfuld minutter, Men så fik TMS-målmændene ikke fat i mere, hvilket Niels »AT« Voetmann gjorde i modsatte ende, indtil han udgik med »låst knæ« - hvorpå Nikolaj Løgstrup tog lige så fint over.

Det gav 8-5 i Taastrup-favør halvvejs mod pausen, lidt senere 12-5 og 16-10, da de to hold luntede ind til formodentlig henholdsvis peptalk og skideballe. Det ændrede ikke rigtigt noget på kampbilledet fra starten af anden halvleg. I løbet af fem minutter var TIK på 19-11, da Nikki Kvist mosede sig igennem tre forsvarsspillere over en halv banelængde.

TIK Håndbold videre i pokalen Tirsdag aften lykkedes det for Taastrups bedste herrehold, at sikre sig videre avancement i pokalturneringen, og Taastrup er nu klar til 4.runde. Dette skete efter en sejr på 26-24 mod Stadion, der ligesom TIK, også er at finde i 2.divisionen.

Det var blot 14 dage siden, at de to hold stod overfor hinanden i 2.divisionen, og her endte det med et knebent nederlag til Taastrup. Dette betød at Taastrup drengene havde en revanche til gode, og derfor var det vigtigt, at holdet var klar fra start.

Kampen startede meget lige, og de to hold byttede lidt mål. Det var først efter 20 minutters spil, at det lykkedes for et af holdene, at skabe afstand til modstanderen. Det var heldigvis TIK, som begyndte at spille god og disciplineret håndbold. I truppen var der to debutanter at finde, og både Michael Beck og Jakob Doktor gjorde det rigtig fint, og det så virkelig lovende ud i forhold til, at forbedre truppens bredde, som i forvejen er Taastrup holdets kendetegn. Denne bredde betød bl.a. at det var Taastrup som gik til pause i førersædet.

Husk at støtte vore sponsorer - de støtter os

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...