Nyheder ungdom

Husk at støtte vore sponsorer - de støtter os

Sidste træning i 2017 for U4-8 er lørdag den 16. december. Vi starter op igen den 6. januar 2018.

Årets pokalfest 2018 er den 27/1-2018. Der kan købes billetter i klubhuset eller via vores formand Glenn Campbell. I kan læse mere om festen her

Vi håber klubbens medlemmer, trænere og forældre deltager. Bemærk man skal være over 18 år, for at deltage i festen.

Bemærk at prisen før 1/1 er kr. 195,- og efter den 1/1 er  kr. 245,-

Stor tak til alle som deltog i julekalendersalget den 17. november. Fantastisk med den store opbakning fra både spillere, forældre og trænere. Vi fik solgt hele vores restlager på 650 kalendere. Nu er der kun dem tilbage, som spillerene har fået udleveret. Vi forventer, I alle får solgt dem, så vi kan få et pænt overskud, som går til påsketuren i 2019.

TIK-håndbolds ungdomsafdeling sælger igen i år julekalendere. Hele overskuddet går til støtte til ungdomsholdenes påsketur, som i flere år har gået til Prag.

Alle spillere har fået udleveret 15 kalendere, som de SKAL sælge. Man kan altid få udleveret flere ved at kontakte Martin Lykke.

Afregning for solgte kalendere skal gøres til Martin Lykke eller evt. spillerens træner. Alle skal afregne senest den 14. december.

Fredag den 17/11 mødes alle spillere i TIK kl. 16.00, hvorefter de sendes ud i Taastrup for at sælge kalendere. Kl. 19.30 mødes alle igen til æbleskiver og cacao i Café Sophie.

Endnu en gang drager hele ungdomsafdelingen til Prag i påsken. Det er den store afslutningstur, hvor næsten alt hvad der kan samles ind af penge til ungdomsafdelingen bruges til klubtilskud for netop denne tur. Du kan se alle informationer på dette link.

Bemærk vi gentager succesen med en konkurrence, hvor deltagerne kan designe en tur-trøje. Vindertrøjen købes til alle, som skal med på turen. Det er ikke helt billigt, og vi håber på hver afdeling finder en sponsor til kr. 4.000 plus moms, så vi kan få tilbuddet til at løbe rundt. Vi glæder os til at se jeres designforslag.

Vi har nogle fantastiske U14-drenge, som mangler nogle holdkammerater. Er du en dreng årgang 2003 eller 2004, som kan tænkte dig at prøve at spille håndbold med drengene, så kig forbi. Du behøver ikke at have spillet før, og man er aldrig for gammel til at starte.

Vi træner i Taastrup Idrætshaller:

tirsdage kl. 17.30-19.00 (hal C) og

torsdage kl. 17.30-19.00 (hal B)

Vi træner ikke kun, vi spiller også kampe hver weekend fra oktober til april. I påsken slutter vi af med en fællestur med de øvrige hold i klubben. Denne kan foregå i både ind- og udland.

Det skulle lige synke ind, da beskeden om OL-udtagelsen tikkede ind på mail. En udtagelse, der foruden at vække en enorm glæde og begejstring, også kom som en overraskelse for hovedpersonen selv.

- Jeg blev utrolig glad da jeg åbnede mailen, men også enormt overrasket. Jeg skulle lige bruge et par minutter på et finde ud af at den ikke var falsk eller sendt forkert.

Fra d. 23-29 juli afvikles håndboldturneringen ved det populære ungdoms OL i Ungarn og det bliver med deltagelse af en rigtig TIK-dreng, i skikkelse af Matias Campbell. Bag den forløsende udtagelse til det danske ungdomslandshold, gemmer sig en historie om en svær sæson, et par lange målmandsbukser og ikke mindst et stort hjerte for hans barndomsklub.

Husk at støtte vore sponsorer - de støtter os

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...