Nyheder ungdom

Husk at støtte vore sponsorer - de støtter os

Det skulle lige synke ind, da beskeden om OL-udtagelsen tikkede ind på mail. En udtagelse, der foruden at vække en enorm glæde og begejstring, også kom som en overraskelse for hovedpersonen selv.

- Jeg blev utrolig glad da jeg åbnede mailen, men også enormt overrasket. Jeg skulle lige bruge et par minutter på et finde ud af at den ikke var falsk eller sendt forkert.

Fra d. 23-29 juli afvikles håndboldturneringen ved det populære ungdoms OL i Ungarn og det bliver med deltagelse af en rigtig TIK-dreng, i skikkelse af Matias Campbell. Bag den forløsende udtagelse til det danske ungdomslandshold, gemmer sig en historie om en svær sæson, et par lange målmandsbukser og ikke mindst et stort hjerte for hans barndomsklub.

I den kommende weekend er der talenttræning for både drenge og piger. Til disse træninger er der udtaget spillere fra TIK.

Hos drengene er Matias Campbell udtaget. Matias har spillet en rigtig rigtig flot sæson, hvor han udover at være en rigtig dygtig spiller i angrebet med et fantastisk overblik og nogle fantastiske skud også i 2. halvdel af sæsonen har skulle passe målet. Dette har han gjort udover alle forventninger – ja han er den ”målmand” i ligaen, som har lukket færrest mål ind. Vi er i TIK rigtig stolte over at Matias er udtaget, og mener det er helt fortjent. Matias har fra U6 spillet i TIK, så han er 100% blå. Vi ønsker ham held og lykke med samlingen.

Udover Matias er der udtaget 4 gamle TIK-drenge. Andreas Hylleberg, Mikkel Ebeling, Steven Jacobsen og Magnus Larsen deltager også. Flot drenge!

På pigesiden er Alberte Halmø, Amanda Poulsen og Rosa Schmidt fra Ajax/TIK-holdet udtaget. Vi synes, det er fuldt fortjent, da alle spillere har gjort det rigtig godt i 2. halvdel.

U16 drenge fik en fin optakt til DM, da de via 9 kampe på stabilt flot niveau spillede sig sikkert frem til finalen i Prag, som er verdens største indendørs håndboldstævne. Desværre leverede drengene i den 10. kamp en sløj indsats, og finalen blev derfor helt unødvendigt tabt klart med 20-16. Trist og lidt ærgerligt når nu så mange havde valgt og komme og heppe på holdet. Finalen ændrer dog ikke ved helhedsindtrykket for stævnet, hvor drengene leverede en fin og disciplineret indsats, som lover godt frem mod den kommende vanskelige DM-semifinale.

 

Der var lagt op til det store drama, da Oure og TIK spillede den afgørende kamp om en plads til DM for U16-drenge. Oure var med 2 busser mødt talstærkt op i Taastrup, og satte en festlig men ikke altid lige charmerende stemning. TIK-drengene modstod dog presset med de personlige tilråb, og den for en efterskole lidt specielle slagsang ”vi hader TIK”. Det blev således til en TIK-sejr på 1 mål efter en spændende afslutning.

Målsætningen for sæsonen var ellers blot kvalifikation til 1. division A, så det var derfor med bekymring vi tog hul på de første ligakampe. Lettelse var da også stor, da de første 2 point kom i hus allerede i første kamp. Den ene sejr tog den anden, og pludselig står vi og skal til DM med 2 runder tilbage. Dermed har drengene desværre også vundet retten til at spille med pandebånd - noget der ellers efter min bedste overbevisning hører til hos piger inden for gymnastik og dans.

 

TIK Håndbold har ansat Thomas Jørgensen som cheftræner for herreholdet i 2. Division.

Thomas Jørgensen tiltræder senest den 1. Februar 2017 og kommer til TIK Taastrup fra 1. Divisionsklubben HØJ, hvor han har fungeret som assistenttræner ligesom han tidligere har været cheftræner i Køge og Team Sydhavsøerne. Thomas Jørgensen tiltræder på en 3½ årig aftale og i TIK Tastrup vækker det stor begejstring at det er lykkedes at lokke Thomas til klubben:

Vi mener at Thomas er den helt rigtige mand til at videreføre vores projekt og er helt sikre på at han kan føre holdet i 1. Division inden for en overskuelig fremtid. Thomas er en vellidt og spændende træner som har fingeren på pulsen og vi vægter det utroligt højt at han har stor erfaring med at træne unge spillere. Vi har en af de yngste og mest talentfulde trupper på Sjælland og vi er sikre på at Thomas kan videreudvikle dem og klubben til noget endnu større. Thomas Jørgensen har hele tiden været øverst på vores ønskeliste og vi er naturligvis glade for, at hans nuværende arbejdsgiver HØJ Elitehåndbold har givet grønt lys til, at han kan tiltræde allerede den 1/2.

TIK Håndbold har med ansættelsen af Thomas Jørgensen sikret sig en kompetent mand som over de næste 3 sæsoner skal videreudvikle den unge trup og samtidig være en del af integrationen af vores dygtige U16 drenge og hjælpe deres nuværende træner Lars Eiberg Jørgensen med at gøre dem klar til livet som seniorspiller, således at projektet er bæredygtigt mange år ud i fremtiden.

Til dagligt arbejder Thomas Jørgensen som ansvarlig for håndboldlinjen på Gunslevholm Idrætsefterskole og er bosiddende i Nr. Alslev sammen med hans hustru Britt og deres to børn Emilie & Julie. I sin aktive karrierre har 39 årige Thomas Jørgensen optrådt for Team Sydhavsøerne, Næstved og tyske Ballingen.

Vi byder Thomas Jørgensen velkommen i TIK Håndbold.

Vi er klar med endnu en påsketur til Prag. Du kan se mere information her.

Vores U10 drenge blev i weekenden en suveræn vinder af A1 rækken med maksimumpoint efter 10 kampe. Med en samlet målscore på 208-124 og en meget stabil og flot indsats gennem hele sæsonen, er det nu med stor spænding at de tager til U10 DM i Greve i den kommende weekend. Her skal de prøve sig af mod de bedste hold fra hele Danmark og se om de kan spille sig videre fra den indledende pulje, hvor modstanderne hedder Nordthy, HIK og Stautrup. Kom til Greve og bak U10 drengene op -  programmet for U10 DM kan ses på dette link: http://www.cumap2.dk/cup/u10dm20165636.htm

Efter en sikker sejr på 20-14 over Slangerup i pokalturneringens semifinale, er TIK´s U10 drenge klar til pokalfinalen.

Pokalfinalen afvikles i Frederiksberg Hallerne søndag den 20/12 hvor modstanderen hedder TMS Ringsted, som slog Team Helsinge med 20-12 i deres semifinale. TMS Rinsted er et særdeles godt bekendtskab af TIK da vi har mødt dem adskillige gange, samt afholdt fællestræninger sammen.

De sidste par kampe har været meget jævnbyrdige hvor TMS Ringsted dog har trukket sig sejrrigt ud af begge opgør. Vi håber dog at pokalfinalen bliver et vendepunkt i den statistik, da drengene har vist en opadgående formkurve gennem de sidste par måneder.

Husk at støtte vore sponsorer - de støtter os

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...