U14 Piger

Husk at støtte vore sponsorer - de støtter os

Træningstider:

Tirsdag: kl. 18:30 - 20:00 hal B
Torsdag: kl. 17:45 - 19:30 Hedehus-hallen (løb kl. 17.15)
Fredag: kl. 17:15 - 18:30 i hal C

Træner:

Kennet Poulsen    2073 6335     Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Lennart Andersen    5122 8008     Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Lidt om årgangen:

Årgangen har lavet holdfællesskab med FHH90.

Vi vil have fokus på det gode træningsmiljø, hvor alle spillere kan udvikle sig uanset niveau. Der vil være et stort fokus på at flytte alle spillere, så langt som muligt. Da det vil give den rette dynamik både til træning, og til kamp.

Truppen har en aldersspredning mellem årgang 2002 og 2003, hvor der ikke skelnes mellem de 2 årgange. Vi træner alle samlet, og vi gør meget ud af, at der skabes et godt socialt bånd i truppen. Det giver de gode oplevelser både inden- og udenfor banen, samt et trygt træningsmiljø, hvor alle er velkommen.

Træningen er struktureret på en sådan måde, at der både vil være nogle kortsigtede og langsigtede elementer i træningen. De kortsigtede elementer indbefatter blandt andet aftaler i forhold til det kollektive spil. De langsigtede vil være spillerens individuelle kompetencer i både forsvars- og angrebsspillet.

Hvert træningspas er delt i en hal-træning og en Konditions- / skadesforebyggelsestræning. Dette foregår både inden- og udendørs.

Nye spiller er meget velkommen.

Husk at støtte vore sponsorer - de støtter os

Ungdomsklubben - kr. 5.000

- Lille logo på årstrøjerne

- Logo på roll up banner i hallen med alle andre medlemmer af Ungdomsklubben

- Logo på hjemmeside

- Deltagelse i 2 sponsorarrangementer pr. sæson

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...