Nyheder seniorer

Pga. stor tilgang i de små rækker, er vi nødsaget til at ændre i træningstiderne, således alle spillere kan tilbydes en god træning. Fra 7/1-2020 træner holdene som anført her.
Bemærk, at der kan forkomme ændringer pga. kampe i træningstiderne. Trænerne melder ud til spillerne, når der er ændringer.

 

Træningstider:

Torsdag: kl. 18:30 - 20:00 hal B

Kontaktperson:

Martin Lykke    3016 0695     Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nye spillere:

Har du lyst til at spille med, så mød blot op til et par prøvetræninger. Vi kan sagtens bruge nogle flere spillere.

TIK Håndbold møder i 5. runde af Santander Cup Otterup HK fra 1. Division. Kampen spilles i Taastrup Idræts Center tirsdag den 14. Marts kl. 19.45. Otterup HK, som pt. indtager 10 pladsen i 1. Division, var også modstanderen i Santander Cup for 2 år siden og dengang blev det til et smalt nederlag til TIK Håndbold på 27-25. Til denne kamp har TV2 Sport også meldt deres ankomst som en del af deres program "Vejen til Final 4". TIK Håndbold håber på massiv opbakning til denne kamp og håber at vores trofaste hjemmepublikum vil være med til at vise hele håndbold Danmark, at der rent faktisk foregår et meget spændende håndboldprojekt i Høje Taastrup Kommune.

Pokal

Dobbelt

TIK Håndbold har ansat Thomas Jørgensen som cheftræner for herreholdet i 2. Division.

Thomas Jørgensen tiltræder senest den 1. Februar 2017 og kommer til TIK Taastrup fra 1. Divisionsklubben HØJ, hvor han har fungeret som assistenttræner ligesom han tidligere har været cheftræner i Køge og Team Sydhavsøerne. Thomas Jørgensen tiltræder på en 3½ årig aftale og i TIK Tastrup vækker det stor begejstring at det er lykkedes at lokke Thomas til klubben:

Vi mener at Thomas er den helt rigtige mand til at videreføre vores projekt og er helt sikre på at han kan føre holdet i 1. Division inden for en overskuelig fremtid. Thomas er en vellidt og spændende træner som har fingeren på pulsen og vi vægter det utroligt højt at han har stor erfaring med at træne unge spillere. Vi har en af de yngste og mest talentfulde trupper på Sjælland og vi er sikre på at Thomas kan videreudvikle dem og klubben til noget endnu større. Thomas Jørgensen har hele tiden været øverst på vores ønskeliste og vi er naturligvis glade for, at hans nuværende arbejdsgiver HØJ Elitehåndbold har givet grønt lys til, at han kan tiltræde allerede den 1/2.

TIK Håndbold har med ansættelsen af Thomas Jørgensen sikret sig en kompetent mand som over de næste 3 sæsoner skal videreudvikle den unge trup og samtidig være en del af integrationen af vores dygtige U16 drenge og hjælpe deres nuværende træner Lars Eiberg Jørgensen med at gøre dem klar til livet som seniorspiller, således at projektet er bæredygtigt mange år ud i fremtiden.

Til dagligt arbejder Thomas Jørgensen som ansvarlig for håndboldlinjen på Gunslevholm Idrætsefterskole og er bosiddende i Nr. Alslev sammen med hans hustru Britt og deres to børn Emilie & Julie. I sin aktive karrierre har 39 årige Thomas Jørgensen optrådt for Team Sydhavsøerne, Næstved og tyske Ballingen.

Vi byder Thomas Jørgensen velkommen i TIK Håndbold.

Efter en hæderlig 8. plads i klubbens debutsæson i landets tredjebedste række, så er ambitionsbarren sat en anelse højere for den kommende sæson. For klubbens mål er ikke indfriet endnu.

I bestræbelserne på at løfte niveauet yderligere på byens håndboldhold har den sportslige ledelse afdækket spillermarkedet intensivt for at finde netop de brikker, som kan bidrage til et hurtigere spil især op ad banen:

"Vi har været ekstremt præcise i forhold til at definere hvilke typer, der ville kunne løfte os afgørende – og her har vi først og fremmest kigget på hurtige fødder, håndboldforstand og skudkraft. Det synes vi, at vi er lykkes overraskende godt med. Og vi kan konstatere, at TIK er et attraktivt sted at spille for især de lidt yngre spillere, som vi vil fortsætte med at prioritere", forklarer cheftræner Kevin Arildtoft Moer, der således tager fat på sin fjerde sæson.

Målsætningen for TIK Håndbold er da også en anelse mere offensiv for den kommende sæson, idet man har en forventning om, at kunne blande sig i top 5, men klubben afviser bestemt ikke, at resultaterne kan mage det, så placeringen bliver endnu bedre:

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...