Nyheder seniorer

Efter et lille tilløb på næsten to år, har TIK med den femte oprykning på seks år nu status af 2. divisionshold fra den kommende sæson. Det skete efter en storsejr på udebane over Lammefjorden.

Scenen blev sat fra allerførste fløjt i opgøret i Vallekilde Hørve Fritidscenter – og ingen var i tvivl: TIK ville afgørende tingene til egen fordel med en vilje, der gennemsyrede hele kampen. Det efterlod ikke modstanderen fra Lammefjorden med mange muligheder, og Taastrup-drengene kunne afgøre kampen med overbevisende margin – der udmøntede sig i en storsejr på hele 29-18. Mest positivt var det at notere sig, at de til lejligheden hvidklædte TIK’ere aldrig fortsatte med at presse hjemmeholdet fra Nordvestsjælland til det yderste, og de måtte i flere situationer ty til voldsomme midler, som kampens dommere heldigvis straffede prompte, mens TIK bolderobrede ivrigt og straffede med mange mål i en veloplagt kontrafase.

Til tider havde man nærmest følelsen af, Vallekilde Hørve Fritidscenter rent faktisk var TIK’s hjemmebane. En temmelig stor håndfuld mennesker klappede nemlig taktfast suppleret med jubelscener, når TIK lavede mål. På lydsiden blev klapsalverne suppleret med horn, så der er virkelig noget i vente for holdets trofaste hjemmepublikum, hvis den tendens fortsætter.

Storsejren betyder, at der i den kommende sæson skal spilles 2. divisionshåndbold i Taastrup Idrætscenter, og forberedelserne er allerede godt i gang på flere planer. I kulisserne arbejdes utrætteligt med at få økonomien til at hænge sammen, samtidig med at der føres en række samtaler med interessante spillere som potentiel tilgang til holdet. Dog stadigvæk med målsætningen for øje, nemlig at bibeholde en stærk træningskultur for nogle af de mest talentfulde spillere øst for Storebælt. Hvor langt det så rækker, kan kun fremtiden vise – men et konservativt bud på næste sæsons målsætning handler om at stabilisere sig i midten af rækken. Drømmene rækker måske nok lidt længere.

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...