Nyheder seniorer

TIK var spillet helt ned under gulvbrædderne af Holbæk i 50 minutter, men en koncentreret slutspurt gav alligevel hjemmeholdet en smal sejr.

Kønt var det ikke. Især angrebsspillet manglede i den grad snert og tempo, og et langt stykke hen af vejen virkede TIK'erne låste og stive i attituderne. Om det var kampens vigtighed, der tyngede, og om forventningspresset udmøntede sig i præstationsangst, er ikke til at sige, faktum er bare, at det hverken var kønt eller godt.

 

Med små ti minutter tilbage af opgøret var Taastrup-drengene nede med fem scoringer, og Holbæk kunne have afgjort kampen. Men heldigvis ville keeper Kasper Lykke det anderledes. En redning på et straffekast endte nemlig med at sætte TIK tilbage på sporet igen. Og så vandt hjemmeholdet simpelthen de sidste 10 minutter med hele 8-1 - uden at Holbæk formåede at svare igen. Faktisk var det som om udeholdet løb helt tør for kræfter både fysisk og mentalt, og pludselig lykkedes alt bare for TIK'erne. En ekstremt forløsning for det unge mandskab, som nu er alene i spidsen af 3. division med fire points forspring til netop Holbæk. Og med kun seks kampe tilbage, betyder det, at TIK skal vinde de fire for at være helt sikre på at løse billet til at spille 2. division i den kommende sæson.

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...