Nyheder seniorer

Selvom FIF stillede med to tidligere liga-profiler, så lykkes det alligevel for TIK at tage begge points i en komfortabel sejr i Frederiksberg Hallen

Det startede ellers ikke alt for lovende for Taastrup-drengene i et opgør, der på forhånd var imødeset med en del spænding, idet FIF både havde sidste sæsons suveræne topscorer i 1. Division Lars Agersted og Sebastian Koch-Hansen, som i mange år var en væsentlig bestanddel på det nu hedengangne FCK-mandskab, på holdkortet. TIK var bagud 0-3 efter de første fem minutter, og uden at have formået at have spillet sig frem til væsentlige chancer, kunne det se ud til, at kampen ville ende som en ren ekspeditionssag for FIFs mange rutinerede spillere.

Men TIK ville det anderledes. Og med baggrund i stærkt kæmpende og meget bevægeligt forsvar kombineret med en meget fin indsats lykkes det at holde FIF nede på kun seks scoringer i hele første halvleg, og da de blåblusede samtidig lavede 12 mål, var kampen reelt afgjort allerede ved pausen. FIF havde svært ved at finde brugbare løsninger, mens TIK i perioder spillede sprudlende og havde en del kreative løsninger, som blev grundlagt især qua et meget homogent hold, hvor alle mand bød ind i det kollektive spil. Men vigtigst af alt var antallet af uprovokerede, personlige fejl minimeret markant i forhold til sæsondebuten.

2. halvleg udviklede sig mest til en omgang målbytteri, hvor hverken TIK eller FIF formåede at holde kadencen, men Taastrup-drengene kan bestemt glæde sig over en sikker sejr, som understregede, at indgangsvinklen med at fokusere på god fysik giver pote og overskud i de pressede situationer.

TIK-spillerne kan nu se frem til 14 dages kamppause, inden Dalby venter på udebane 19. oktober.

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...