Nyheder ungdom

I den kommende weekend er der talenttræning for både drenge og piger. Til disse træninger er der udtaget spillere fra TIK.

Hos drengene er Matias Campbell udtaget. Matias har spillet en rigtig rigtig flot sæson, hvor han udover at være en rigtig dygtig spiller i angrebet med et fantastisk overblik og nogle fantastiske skud også i 2. halvdel af sæsonen har skulle passe målet. Dette har han gjort udover alle forventninger – ja han er den ”målmand” i ligaen, som har lukket færrest mål ind. Vi er i TIK rigtig stolte over at Matias er udtaget, og mener det er helt fortjent. Matias har fra U6 spillet i TIK, så han er 100% blå. Vi ønsker ham held og lykke med samlingen.

Udover Matias er der udtaget 4 gamle TIK-drenge. Andreas Hylleberg, Mikkel Ebeling, Steven Jacobsen og Magnus Larsen deltager også. Flot drenge!

På pigesiden er Alberte Halmø, Amanda Poulsen og Rosa Schmidt fra Ajax/TIK-holdet udtaget. Vi synes, det er fuldt fortjent, da alle spillere har gjort det rigtig godt i 2. halvdel.

Amanda, som er kommet fra Hillerød har nu fundet sig tilrette på holdet og har med sine meget hårde, tørre skud gjort alle modstandere urolige. Udover at være farlig i angrebet er hun også en solid forsvarsspiller.

Rosa Schmidt er højre fløj og har i år også gjort det godt. Hun har i år også været udtaget til U17-landsholdet. Rosa er en af de få oprindelige Ajax-spillere på fællesholdet, og har også skulle vende sig til de nye holdkammerater.  Rosa er en rigtig spændende spiller, som helt sikkert kan komme langt.

Alberte Halmø har i 2. halvdel vist, at hun stadig er en fantastisk håndboldspiller. Hun har taget ansvar og kæmpet, som vi alle kender hende. Vi var dog ved at være bange for at miste hende, da hun i efteråret var blevet håndboldtræt og ikke kunne finde motivation til at træne. Nu er hun heldigvis tilbage med vilje motivation og masser af håndboldgejst.
Vi ønsker alle tre piger held og lykke i weekenden.

Maja 1
Maja Eiberg Jørgensen, Sylvie Gamys og Therese Durck Johansen spillede jo U17-landskampe lige før påske. De gjorde det alle godt, og fik repræsenteret de to klubber rigtig flot. P.g.a. landskampene/samlingen i april er de fritaget for denne weekends talentsamling. Det har så givet plads til andre spillere, som skal prøves af.

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...