Nyheder ungdom

Vi har en del børn, som ligger lige imellem årgang babyhåndbold og U4. Derfor laver vi en ny årgang U3-4 (små børnehavebørn årgang 2014-2015), som er de børn, som meget gerne vil skyde på mål og stadig lege, men som også har brug for at gøre det på deres præmisser.
Træningen kommer til at foregå således, at forældrene også er med på gulvet. Tit vil denne årgang hellere kaste med far og mor end kammeraterne. De er også generte, og vil ikke være på banen alene.
Selve træningen vil dog blive styret/tilrettelagt af en træner. Træneren er Thomas Svendsen, som selv har en datter på holdet.
Mød op i hallen og se om det er noget for dig. Vi træner hver lørdag kl. 8.30-9.30 i Taastrup Idrætshaller, hal C. 1. gang er den 25. august.
Alle er velkomne til at komme forbi og se, om det er noget for jer.
Har man spørgsmål kan man skrive til Heidi Holm Jørgensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...