TIK Nyheder

Træningstider og trænere gældende for den kommende sæson fremgår her.
Alle hold fra U9 til og med senior starter træningen op i uge 33. U6 og U8 starter den 22. august. 

Nye spillere er MEGET velkomne i ALLE årgange. Kontakt venligst koordinatoren for årgangen eller en af trænerne for holdet for at aftale tid for prøvetræning. TIK-håndbold tilbyder 2 prøvetræninger inden indmeldelse.

Medlemmer får besked fra deres træner omkring den nøjagtige dag, og hvilke restriktioner der evt. vil være i.f.m. træningerne.
Opstart og træningsdage for baby-håndbold og U4 fremgår af holdenes sider.

Generelle spørgsmål kan stilles til: Heidi Holm Jørgensen mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på sms: 6169 4224
Information om indmeldelse og kontingent findes på vores hjemmeside: www.tik-haandbold.dk eller på dette link: https://www.tik-haandbold.dk/kontingent-ny/nye-medlemmer

Vi er rigtig glade for, at vi igen kan få lov at spille håndbold. Det er dog udendørs, men det klarer vi også. Håndbold startede jo som markhåndbold, så vi starter bare forfra.
Der er strenge regler for, hvordan vi må træne. Bl.a. må vi kun være 10 personer ad gangen på banen. Trænerne vil derfor lave planer for, hvornår hvilke spillere skal møde op. Træningen er KUN for medlemmer, det vil sige dem, der har betalt kontingent.
Det er ungdomsholdene, som starter op fra den 18/5
Læs mere her
Nye spillere kan kontakte Heidi Holm Jørgensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller træneren for holdet. Så finder vi en måde at få placeret jer i grupperne på.

Det er tid til at betale 1. rate kontingent for sæson 2020/2021. Betalingsfristen er den 1/5-2020.
Kontingent indbetales på konto: reg. 5333 kontonr. 0000246153 eller mobilpay: 943374

Husk at angive spillernavn og årgang på indbetalingen.
Læs mere her omkring beløb mv.

TIK-håndbold udsætter generalforsamlingen på ubestemt tid. Grundet coronavirussen opfordrer DIF foreninger til at udskyde generalforsamlinger. TIK-håndbold har valgt at følge DIF´s anbefaling.

Som bekendt er alt idrætsaktivitet lukket ned og herunder også håndbolden i TIK. Nedlukningen ændrer ikke på foreningens omkostninger totalt set hen over sæsonen, og der skal derfor betales kontingent for medlemsskabet som tidligere. Næste rate er den 1. maj 2020 uanset om klubben er åbnet op igen.
DIF har lavet forskellige vejledninger til foreninger set i lyset af coronaudbruddet og skriver i forhold til kontingent:
Det er DIF`s klare anbefaling, at de enkelte foreninger og klubber ikke tilbagebetaler kontingent for perioden, da en tilbagebetaling potentielt vil

Indkaldelse til ordinær Generalforsamling I TIK-Håndbold.

Onsdag den 25. marts 2020 kl. 19.00 i Klubhuset, Parkvej 78, 2630 Taastrup.

Dagsorden ifølge lovene. 
Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 1 uge før generalforsamlingen. 
Alle medlemmer er velkomne til at deltage i generalforsamlingen. Stemmeret har TIK-Håndbolds medlemmer.

/Bestyrelsen.

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...