TIK Nyheder

Der er den 11. april blevet udsendt kontingentopkrævning til alle ungdomsspillere samt dameseniorspillere. Der er i år en rabat på 1. rate, hvis man betaler inden 1. maj 2021.

Opkrævningen er udsendt fra vores medlemssystem Conventus, som tit ender i uønsket mails - så tjek lige om den skulle være der, hvis I ikke har modtaget noget.

Kontakt evt. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvis opkrævningen ikke er modtaget. 

Informationen kan ses her

Godt nytår til alle TIK´ere
Det bliver desværre ikke den start på 2021, vi har håbet på. Som det ser ud lige nu, kommer vi tidligst i gang med håndbold igen efter den 17. januar.

Vi skulle have startet ungdomsturneringen op i weekenden 16.-17. januar, men denne start er lige nu udskudt en uge. Kampene, som skulle være spillet i weekenden 16.-17. januar, er flyttet til den 10.-11. april eller hverdage i ugen optil denne weekend.

P.g.a. situationen lige nu, flyttes der stadig kampe og programmet ændrer sig hele tiden. Vi ved, det gør, at det er svært for familier at planlægge, når intet er fast. Vi vil derfor anbefale, at man løbende følger med på håndbold-app´en og holder øje med kampflytningerne. Trænerene skal selvfølgelig også informere jer i den grad de kan, men som sagt, er det også svært for dem at følge med.

Pas godt på jer selv- og forhåbentlig ses vi snart i hallen igen. Vi melder ud til jer, så snart vi ved, hvornår vi kan komme i hallen igen.
Har I spørgsmål til ovenstående, kan I altid henvende jer til bestyrelsen eller jeres træner. Så vil de hjælpe, så godt de kan.

Pga. de seneste udmeldinger og de høje smittetal i kommunen, har TIK-håndbolds bestyrelse besluttet, at vi som klub selvfølgelig vil være med til at reducere chancerne for at skabe yderligere smittekæder. Derfor har lukker håndboldtræningen i hal ned fra mandag den 7/12-20 til og med 2/1-21. Nedlukningen gælder for alle ungdomshold samt senior (undtaget er herrer 1).

Vi glæder os til, at vi forhåbentlig kan starte op igen den 4/1. Vi holder jer selvfølgelig opdateret her på siden og på vores facebookside TIK håndbold – Klubside https://www.facebook.com/groups/7669827563

 

På baggrund af myndighedernes udmelding i fredags, sker der nogle ændringer.

Ungdom
Der er ikke ændringer for vores ungdomshold, så her må man fortsat være op til 50 mennesker samlet inklusiv træner. Det betyder også, at vi stadig kan lave babybold, da forældre anses for instruktører.

Senior
Seniorerne kommer ikke til at spille kampe før tidligst efter den 22/11.
Seniorerne må kun træne i grupper af 10 personer incl. træner. Trænerne er i gang med planlægning og orienterer spillerne.
Mundbind
Fra den 29. oktober 2020 skal alle over 12 år (fra U13) bære mundbind i hallerne, når man bevæger sig rundt.
Det skal tages på straks efter træning, imens man tager sit tøj på.
Man må tage mundbindet af når: man er siddende og man er på banen

Kampe
Vær opmærksom på ændringer i kampprogrammerne. Da seniorkampene er taget ud af programmerne indtil videre, rykker forbundet rundt på allerede planlagte kampe for at undgå huller på kampdage.

I Taastrup Idrætscenter er der følgende restriktioner, som vi opfordrer TIK-spillere, tilskuere og modstandere til at efterleve.

  • der er ikke mulighed for at benytte omklædningrum
  • der er ikke bademuligheder
  • der må kun varmes op i hallen
  • ophold og opvarmning i forhallen er IKKE tilladt
  • der må kun være 50 personer i hallerne
  • der må ikke komme tilskuere i hallen

OBS!! I forbindelse med 2. division herrers kampe kan modstanderne og TIK-holdet benytte omklædningsrum og baderum

Så er TIK-håndbold klar med tider for Babyhåndbold samt U4. Tiderne er gældende frem til jul. Herefter vil programmet for foråret blive offentliggjort.

Vi håber at se en masse glade børn og voksne klar til at lege lidt håndbold. Mød blot op i hallen og vær med.

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...