TIK Nyheder

TIK-håndbold laver åben træningsdag for årgang 2005/2006 (U17-drenge)
Søndag den 29. maj kl. 14.00-16.30 i Taastrup Idrætshaller

I TIK håndbold ønsker vi at samle de mange dygtige håndboldspillere, der findes i årgang 2005 & 2006 i Storkøbenhavn og omegn. Ambitionen er at samle en trup, som kan gøre sig gældende i U17-ligaen.

Samtidig har vi også en ambition om, at videreudvikle spillernes individuelle og kollektive færdigheder og på sigt, at gøre dem klar til livet som seniorspillere på divisionsniveau.

Dette foregår i tæt samarbejde og sparring med trænerteamet på herrerholdene, således vi skaber de bedste rammer og muligheder for at udvikle drengene i den helt rigtige retning.

Hvis du har lyst til at deltage i denne træning, bedes du sende en mail til Jan Rasmussen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller en sms på tlf. 2373 9478 og bekræfte, at du deltager. Husk at angive dit navn.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jan Rasmussen (U17 koordinator) på tlf. 2373 9478 eller Thomas Højbjerg (Cheftræner) på tlf. 2650 5000.

Træningstiderne frem til sommerferien er nu på plads. De kan ses her

Nye spillere er velkomne i alle årgange. Vi tilbyder 2 gratis prøvetræninger inden indmeldelse.

Nye spillere kan kontakte trænerne eller kontaktpersoner for årgangene og aftale tid for prøvetræninger.
Mailadresser og tlf. på trænerene fremgår af oversigten.

Så er det tid til at betale kontingent for den nye sæson. 1. rate skal betales senest 1. maj 2022.
Alle ungdomsspillere/forældre har den 22/4-2022 modtaget en mail vedr. betaling. (tjek evt. uønsket post). 

Se mere her

Der er kommet parkeringszone på Taastrup Idrætscenters parkeringsplads. På den halvdel af parkeringspladsen, der er nærmest indgangen samt parkeringspladsen ved svømmehallen, må man kun parkere i 4 timer. Parkeringsskive er påkrævet.
Skal man være i idrætscenteret over 4 timer, kan man holde ubegrænset på den fjerneste ende af parkeringspladsen.

Så er vi klar med træningstider og trænere for sæson 2021/2022. Tider og trænere/kontaktpersoner for årgangene kan ses her samt på holdenes sider. 

Alle hold starter træning op i uge 32.

Indmeldelse / tilmelding

Vi tilbyder 2 gratis prøvetimer inden indmeldelse og kan bruge spillere i alle årgange. Vi vil meget gerne have, at man kontakter trænerne/kontaktpersonerne for holdet, inden man møder op.

Oplysninger omkring indmeldelse og kontinget kan ses her

 Spørgsmål

Har man spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Heidi Holm Jørgensen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på sms 6169 4224.

TIK-håndbold er gået i gang med den nye sæson og træner for fulde gardiner. Alle ungdomsårgange træner 2 gange om ugen fra U9-U15.

Der er åbent for nye spillere i alle årgange, så hvis du eller dit barn kan tænke sig at kigge forbi til et par prøvetræninger, så kontakt vores trænere og aftal nærmere. Vi tilbyder 2 gratis prøvetræninger inden indmeldelse. Pga. forsamlingsforbuddet er det vigtig, der er aftalt tid, inden man møder op.

Da vi lige nu er udfordret på haltid her i foråret, træner vi både inde og ude. Vi låner Høje Taastrup Gymnasiums multibane til udendørstræning, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Træningstiderne er kun gældende frem til sommerferien. Nye tider kommer på hjemmesiden først i juli. Se nuværende træningstider længere nede på siden.

Ved generelle spørgsmål kan man henvende sig til Heidi Holm Jørgensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle årgange deltager i beach-håndbold de kommende måneder, og kan snart ikke vente længere på at møde modstandere i andre trøjefarver.

 

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...