TIK Nyheder

Kulturministeriet har lavet nogle opfordringer til adfærd i idrætscentre. Når man færdes i TIC, skal man derfor være opmærksom på følgende:

  • Alle over 12 år skal bære mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet som idrætshaller og træningscentre (dog ikke under idrætsudøvelsen)
  • Omklædningsrummene er åbne, men pga. ombygning skal mange dele de samme omklædningsrum - klæd om hjemmefra til træning, hvis det kan lade sig gøre. Til kampe laver vi en fordeling.
  • Forældre opfordres til IKKE at komme ind i idrætscenteret, når det er træningsdage. Aflever og afhent børn udenfor (på parkeringspladsen). Til Kampe er man selvfølgelig velkommen.
  • Der skal holdes afstand mellem forældre og andre voksne, hvor det er muligt. Spred jer evt. på tilskuerpladserne under kamp.
  • Alle tilskuere skal have et gyldigt Coronapas.

Der er kommet parkeringszone på Taastrup Idrætscenters parkeringsplads. På den halvdel af parkeringspladsen, der er nærmest indgangen samt parkeringspladsen ved svømmehallen, må man kun parkere i 4 timer. Parkeringsskive er påkrævet.
Skal man være i idrætscenteret over 4 timer, kan man holde ubegrænset på den fjerneste ende af parkeringspladsen.

Så er vi klar med træningstider og trænere for sæson 2021/2022. Tider og trænere/kontaktpersoner for årgangene kan ses her samt på holdenes sider. 

Alle hold starter træning op i uge 32.

Indmeldelse / tilmelding

Vi tilbyder 2 gratis prøvetimer inden indmeldelse og kan bruge spillere i alle årgange. Vi vil meget gerne have, at man kontakter trænerne/kontaktpersonerne for holdet, inden man møder op.

Oplysninger omkring indmeldelse og kontinget kan ses her

 Spørgsmål

Har man spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Heidi Holm Jørgensen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på sms 6169 4224.

Onsdag den 25. August 2021 kl. 19.00 i Klubhuset, Parkvej 78, 2630 Tåstrup.

Dagsorden ifølge lovene.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 1 uge før generalforsamlingen.

Alle medlemmer er velkomne til at deltage i generalforsamlingen.

Stemmeret har TIK-Håndbolds medlemmer.

Bestyrelsen.

TIK-håndbold er gået i gang med den nye sæson og træner for fulde gardiner. Alle ungdomsårgange træner 2 gange om ugen fra U9-U15.

Der er åbent for nye spillere i alle årgange, så hvis du eller dit barn kan tænke sig at kigge forbi til et par prøvetræninger, så kontakt vores trænere og aftal nærmere. Vi tilbyder 2 gratis prøvetræninger inden indmeldelse. Pga. forsamlingsforbuddet er det vigtig, der er aftalt tid, inden man møder op.

Da vi lige nu er udfordret på haltid her i foråret, træner vi både inde og ude. Vi låner Høje Taastrup Gymnasiums multibane til udendørstræning, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Træningstiderne er kun gældende frem til sommerferien. Nye tider kommer på hjemmesiden først i juli. Se nuværende træningstider længere nede på siden.

Ved generelle spørgsmål kan man henvende sig til Heidi Holm Jørgensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle årgange deltager i beach-håndbold de kommende måneder, og kan snart ikke vente længere på at møde modstandere i andre trøjefarver.

 

I næste uge vil alle spillere, trænere og frivillige i klubben modtage en mail fra Dansk håndbold Forbund (DHF) omkring håndboldpas. Det er noget ALLE skal have. I skal på det link I modtager godkende eller rette jeres oplysninger. I vil modtage mailen på de mailadresser, vi har registreret på jer, så hvis disse ikke er korrekte, og I ikke modtager noget, så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplys den rigtige adresse. Tjek også jeres spamfilter, mailen kan være endt der.

Forældre vil modtage mailen på vegne af deres børn, da det typisk er deres mailadresser, der er registreret. Forældrene bedes derfor godkende oplysningerne på vegne af børnene og evt. rette mailadressen til barnets, hvis det efterhåneden er gammelt nok til selv at modtage mail fra klubben og DHF. 

I kan læse mere om håndboldpasset her.

Hvad skal jeg gøre ? Se denne video

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...