TIK Nyheder

Vi fik desværre ikke solgt ret mange julekalendere i fredags. Vi havde for kort tid. Vi SKAL have solgt flere kalendere, således vi kan holde prisen, vi har givet til Pragturen, uden vi får underskud.

Flere spillere har spurgt, om det ikke er muligt at tage en runde til. Det er det, men det skal så være meget hurtigt.

Vi vil opfordre alle hold til at aftale en eftermiddag i denne uge, hvor de går ud og sælger lidt. Der er mange aflyste træninger, så man kan jo bruge en af de aflyste dage til at sælge julekalendere i stedet for. Hvis nogle forældre vil tage initiativ til at samle nogle spillere, så er de mere end velkomne.

Vi har noteret, hvor vi solgte i fredags, og Martin Bruun har styr på det. Ønsker I at tage en tur til, kan I kontakte Martin på tlf./sms: 3067 0662 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at få udleveret kalendere samt få oplyst hvilke områder, der ikke har haft besøg af os endnu.

De spillere, der har tilmeldt sig Prag og ikke deltog i fredags, vil som tidligere meddelt få udleveret 10 stk. ekstra kalendere, som SKAL sælges.

Har andre mulighed for at sælge lidt flere kalendere, så kontakt Martin Bruun. Martin vil være i hallen tirsdage og torsdage mellem kl. 18.15-20.00, hvor han selvfølgelig udleverer nye kalendere, samt tager imod penge for solgte kalendere.

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...