TIK Nyheder

Cirkus Baldoni er tilbage med et godt tilbud til vores medlemmer.

I år har vi lavet et samarbejde med Cirkus Baldoni (Baldoni’s Julecirkus).

Vi har fået en rabatkode, som giver Jer 25 kroner i rabat pr. billet, og ud over det giver Cirkus Baldoni 25 kroner pr. billet til TIK-håndbold, som vi kan bruge på udstyr, hygge, eller hvad vi nu ønsker.
Vi har fået en rabatkode der hedder ’KLUBA’, som kan bruges til deres forestilling i Taastrup Søndag d. 6. december 2020 kl. 12:00
Forestillingen foregår i: Taastrup Teater & Musikhus - Kjeld Abells Pl. 1, 2630, Taastrup

Baldoni’s Julecirkus hører ikke ind under forsamlingsforbuddet, men retningslinjerne for et siddende publikum. Dvs. 1 meter mellem hver familie, og ingen publikum i manegen. Derudover skal der bæres mundbind, når I ankommer, men dette må I gerne tage af, når I sidder ned og nyder forestillingen.

I kan bestille Jeres billetter på www.julecirkus.dk eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gå ind på www.julecirkus.dk og vælg Taastrup – Derefter skal I med det samme indtaste Jeres rabatkode ’KLUBA’, og tryk indløs, derefter har I mulighed for at vælge billetterne med rabat.
Hvis I der imod bestiller via Cindy, oplyser I blot, hvor I er fra og Jeres rabatkode, så bliver rabatten trukket fra ved kassen, når I henter og betaler billetterne på dagen.

Har I spørgsmål, er I også velkommen til at kontakte Cindy Binau Nielsen, tlf. 2086 6010 / 7027 0410, som vi har lavet denne aftale med.

Rigtig god fornøjelse!

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...