TIK Nyheder

I næste uge vil alle spillere, trænere og frivillige i klubben modtage en mail fra Dansk håndbold Forbund (DHF) omkring håndboldpas. Det er noget ALLE skal have. I skal på det link I modtager godkende eller rette jeres oplysninger. I vil modtage mailen på de mailadresser, vi har registreret på jer, så hvis disse ikke er korrekte, og I ikke modtager noget, så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplys den rigtige adresse. Tjek også jeres spamfilter, mailen kan være endt der.

Forældre vil modtage mailen på vegne af deres børn, da det typisk er deres mailadresser, der er registreret. Forældrene bedes derfor godkende oplysningerne på vegne af børnene og evt. rette mailadressen til barnets, hvis det efterhåneden er gammelt nok til selv at modtage mail fra klubben og DHF. 

I kan læse mere om håndboldpasset her.

Hvad skal jeg gøre ? Se denne video

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...