TIK Nyheder

TIK-håndbold laver åben træningsdag for årgang 2005/2006 (U17-drenge)
Søndag den 29. maj kl. 14.00-16.30 i Taastrup Idrætshaller

I TIK håndbold ønsker vi at samle de mange dygtige håndboldspillere, der findes i årgang 2005 & 2006 i Storkøbenhavn og omegn. Ambitionen er at samle en trup, som kan gøre sig gældende i U17-ligaen.

Samtidig har vi også en ambition om, at videreudvikle spillernes individuelle og kollektive færdigheder og på sigt, at gøre dem klar til livet som seniorspillere på divisionsniveau.

Dette foregår i tæt samarbejde og sparring med trænerteamet på herrerholdene, således vi skaber de bedste rammer og muligheder for at udvikle drengene i den helt rigtige retning.

Hvis du har lyst til at deltage i denne træning, bedes du sende en mail til Jan Rasmussen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller en sms på tlf. 2373 9478 og bekræfte, at du deltager. Husk at angive dit navn.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jan Rasmussen (U17 koordinator) på tlf. 2373 9478 eller Thomas Højbjerg (Cheftræner) på tlf. 2650 5000.

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...