Mini (U4)

Træningstider:

Lørdag i hal C kl. 8:30 - 9:30

 Aflysning

14. maj aflyst
4. juni aflyst

Træner(e):

Jeppe Olsen 2825 0971  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Hvad laver U4:

Vi leger, skyder på mål, laver forhindringsbaner, og hvad vi ellers kan finde på. Træningen er på spillernes præmisser, og ingen bliver presset til noget. Har man ikke lyst til at skyde på mål, laver man bare det, man vil.
Vi prøver, at få så meget håndbold ind i det vi laver, som er muligt. 

Spillerne har deres forældre med på banen, hvis de har lyst til det. Mange synes, det er rigtig hyggeligt, at kunne lave noget sammen.

Hvis vi vurderer, at en U4 spiller er moden nok til at kunne deltage på U5-holdet, vil spilleren blive tilbudt at deltage på dette hold.

 

Nye spillere

Nye spillere er meget velkomne. Man kan altid komme forbi til to prøvetræninger, inden man melder sig ind. Aftal tidspunkt for prøvetræning inden I møder op.
Kontakt evt. Heidi Holm Jørgensen6169 4224  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  for yderligere information.

 

Udstyr

Man skal blot have noget træningstøj på (f.eks. shorts og t-shirt) samt indendørs kondisko.

 

 

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...