Mini (U4 - U6)

Træningstider:

Lørdag: kl. 08:30 - 09:30 i hal C

Resten af 2018 trænes der således:

U6:

1/12 kl. 12:00 - 13:00 i Torstorp hallen
8/12 kl. 8:30 - 9:30 i hal C
15/12 kl. 8:30 - 9:30 i hal C

Første træning i 2019 er den 5/1 kl. 8:30 - 9:30

U4:

8/12 kl. 8:30 - 9:30 i hal C
15/12 kl. 8:30 - 9:30 i hal C

 

 

Træner(e):

U4:

Heidi Holm Jørgensen  6169 4224  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Thomas Svendsen

 

U6:

Heidi Holm Jørgensen  6169 4224  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hjælper:

Stine Eiberg Jørgensen

Kristoffer Eiberg Jørgensen

 
Hvad laver U4
Vi leger, skyder på mål, laver forhindringsbaner, og hvad vi ellers kan finde på. Træningen er på spillernes præmisser, og ingen bliver presset til noget. Har man ikke lyst til at skyde på mål, laver man bare det, man vil.
Vi prøver, at få så meget håndbold ind i det vi laver, som er muligt. Vi snakker om reglerne, men er ikke noget, vi går så højt op i.
 
Spillerne har deres forældre med på banen, hvis de har lyst til det. Mange synes, det er rigtig hyggeligt, at kunne lave noget sammen.

 

Hvad laver U6
Vi spiller ”rigtig” håndbold i det omfang, spillerne kan koncentrere sig. Vi laver skud på mål, og spiller også til to mål. Der bliver også tid til en leg i ny og næ. Målet med træningen er, at vi omkring jul kan spille stævner mod andre klubber.
 
Spillere i denne årgang vil blive tilbudt at træne sammen med U8, hvis vi føler, de har niveau til mere end U6. Det er dog i samråd med forældrene, at dette vil ske, da det er vigtigt, at spillerne føler sig trygge og har mod på flere udfordringer. Det er dog vigtigt at pointere, at det i sidste ende er trænerne, der vurderer/bestemmer, om vi mener, spillerne kan klare sig på højere niveau.
 
Kontingent
Alle U6-8, der deltager i træningerne, skal betale kontingent. Det koster 1.100,- kr. for en sæson, som betales i to rater á 550,- kr.  
Betaling foregår via vores hjemmeside: http://www.tik-haandbold.dk/kontingent/kontingent-u4-u8
 
Nye spillere
Nye spillere er meget velkomne. Man kan altid komme forbi til to prøvetræninger, inden man melder sig ind. Man møder blot op i hallen.
Kontakt evt. træner Heidi Holm Jørgensen for yderligere information.
 
Udstyr
Man skal blot have noget træningstøj på (f.eks. shorts og t-shirt) samt indendørs kondisko.

 

 

 

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...